miércoles, 21 de noviembre de 2007

Pez Disco (macro) : Ultimas pruebas con la Sony H2

Bueno, ayer Lunes ya devolví a mi compañero Moises su camara Sony DSC-H2 q me prestó durante el pasado fin de semana para que hiciera prueba con una cámara algo más decente q la mia :)

Ya os publiqué un post con varias pruebas, pero quiero compartir con vosotros una de las ultimas que hice ayer. Aquí la temeis. Creo q no ha quedad nada más, teniendo en cuenta q estos peces (Discos) no son muy amigos de quedarse quietos cuando te acercas al cristal del acuario :)

3 comentarios:

Gloria dijo...

Al final m'he comprat la Canon G9, en Biel m'ha convençut però encara me la estic estudiant, fa tantes coses!... però és molt xula i el millor que és molt portable. De totes formes fins que no vegi fotos a l'ordinador no puc opinar.

Una cosa que he llegit a tot arreu és que en les de zooms tants potents com la Lumix fz18 que jo volia la imatge per molt i costa d'enfocar. Aquesta meva equival a un 210 de zoom, que ja està bé. Ja te contarè.

Salut.

Catxarro dijo...

Ep Gloria!!! felicitats per sa compra. Ja ens contes lo que pot fer aquesta "petita" maravella.

Sobre lo q comentes del zoom, es una de els coses q tenc por, ja q com dius, al voler ficar tanta potencia, si no te unes lents molt bones, pert calitat.

Jo encara estic "indeciso" jejeje. Lo dicho, esperam ses teves fotos amb la nova jugueta ;)

Catxarro dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.