lunes, 7 de enero de 2008

Las ventas de consolas en cifras

Papa Noel y los Reyes Magos ya han vuelto a sus hogares, las tiendas ya han hecho su "agosto", y ahora toca hacer repaso a las cifras de ventas de las diferentes consolas de nueva generación (WIIIIIIIIII!!!!).






Muchos datos más aquí: http://www.vgchartz.com

5 comentarios:

Gloria Álvarez dijo...

El dia de Reis un nebot de 8 anys va portar a casa una wii que li havien regalat. Vaig al·lucinar, tots els seus regals eren coses d'aquestes. A la tarda la vam conectar i vaig jugar al tenir, és superdivertit, no veas, me sentia la Navratilova, jeje... quin saque!.

Catx dijo...

JAJAJA pues si vols sentirte mes com na "Navratilova" mira aixó

http://capitanemo.files.wordpress.com/2007/09/wii-sports-2.jpg

jejeje per ficarte mes en es paper!! Sa veritat sa Wii es una consola molt innovadora i divertida, "para todos los publicos" ja que hi ha jocs de tot tipus, de manera que pot jugar tothom, i a mes, amb es mandu aquet li dona un atractiu q tothom vol jugar

Anónimo dijo...

Tu ja saps lo que jo penso Jose. Sa XBOX 360 n'hi dóna amb cullereta a sa Wii però Nintendo ha sabut conectar amb es public gràcies sobretot en es preu i a sa innovació des "mando".
I ara amb es Mario Galaxy i quan surti es Mario Kart ses vendes pujaràn encara molt més.
Lo que sí és flipant és lo de ses portatils, 63 millons de DS son molts de millons... estàn locos es japonesos aquests, jeje.
JORDI

Catx dijo...

Paixa Jordi!! q tal tot? :)

Sip, ja se q la XBOX li dona X voltes a sa Wii en cuant a gràfics i modo online (sa Wii encara esta un poc peix amb aixó) pero es lo q comentes: "innovació" . Jo crec q no es del tot correcte lo q fan d comparar ses ventes de sa Wii amb ses de XBOX i PS3 ja q ... van a públics o tenen finalitats diferents. Jo crec q sa Wii es pot començar a considerar com a una 2ª consola per sa gent q ja te una XBOX o PS3 o si son jugadors ocasionals d consolas (com jo), donç com única, per es tipus d jocs q te. En el meu cas concret, per fer vicis "a saco" tenc es PC (mentres altres tenen sa XBOX o PS3) i per fe algo diferent o jugar amb els amics, donç la wii. Molta gent q ja te una XBOX o una PS3 tindrà sa Wii, pero hi haurà molt poca gent q tindrà sa XBOX i sa PS3 a la vegada... a no ser q li doni al vici bastant ;)

Sobre les portàtils.. jejeje també me va xucar sa diferencia entre la DS i sa PSP, jojojoo!! flipas. No se on vaig ho vaig veure però els jocs de Brain Training i "sucesivos" son els mes venuts d la portàtil de Nintendo, nomes el fet d'arribar a un públic fins ara "reacio" a las consolitas.

VIVA JAPON!!!

Ens veim tiu!!! Bessoss i abrassoss

Anónimo dijo...

hola