miércoles, 30 de enero de 2008

La noche

Tenía ganas de fotografiar el puerto de Mahón de noche, y hoy al salir del trabajo he hecho unas pruebas. Aquí una de las tomas. Espero que os guste, byezzz!!PD: Recuerdos al Dani que estaba a mi lao pasando frio... jojojo brrrr!!!

9 comentarios:

Dani dijo...

pues por ser una prueba la cosa ha quedado muy muy bien.
Y si, hacia frio de coo...sss...xD

Enhorabuena.

Catx dijo...

la cuestión es probar a ver q sale ;) la próxima vez nos pillamos unas bufandas!! jeje

Gloria dijo...

Molt xula, tot això ho fas tu solet? ja me diras com... esclar, passant fred i con trípode... i que més?, quins parametres vas posar?, és per algun día me armo de paciencia que no es lo meu.

Petons.

Catx dijo...

Holas Gloria!

Pos si, molt de fret aquets dies cuant es fa fosc :)

Donç la config d la càmara per aquesta foto: ISO 80 - 2,5" - f2,8 , enfoque "infinito" :) , i després per evitar q sa mogui faig q sa foto es dispari al cap de 2 segons de apretar, i poc mes (ah! i un poc de PS).

Byez!! :)

Dani dijo...

Gloria, y fred, molt de fred...jeje

Angel Gomila dijo...

por ser sólo una prueba, joer jeje

Catx dijo...

Gracias Angel ;)

Gloria dijo...

Només 80 d'Iso?... i quanta estona d'obertura? o no cal això?. Perquè 2,5" deu ser la velocitat no?.

Catx dijo...

Pos si, ISO 80. Vaig provar de ferla amb ISO 200 però al tratarla just un poc amb el PC va surtir un poc de gra i no me va agradar. Sort q vaig fer varies proves a ISOs diferents. Sempre q puc faig la foto a ISOs baixes, 200 com a molt, ja q a 400 ja surt bastant de gra amb sa nostra càmara.

Sobre l'obertura, donç f2,8 . La velocitat lo q tu dius, 2,5" . Hi havia bastant de llum amb les faroles, i a 2,5" va agafar bastant d'informació, després un poc de PS i listo :)