martes, 22 de enero de 2008

Cala Sant Esteve plus Photoshop :)

Hoy he jugado un poquillo con el Photoshop y con unas cuantas fotos que hice el otro dia en la Cala Sant Esteve, y bueno, aquí el resultado. La cuestión es probar cosillas ;P (y la verdad... vicia un poco al empezar a toquetear valores...jurjur). Espero que alguna os guste.









6 comentarios:

Carol López dijo...

Me han agradat molt totes Catx, molt bones, i es processat molt acertat ;)

Catx dijo...

Moltes Gracies Carol!! M'alegra q t'agradin!!
Es la primera càmara q tenc amb raw i estic experimentant juntament amb es PS, avam q tal. Ens veim!! :)

Gloria Álvarez dijo...

Jo, quina sort.. el PS ijo estem barellats.. no hi ha forma no me'n surto. Avui he anat al mercat i per primer cop he tirat en RAW, ho tornarèa intentar i sino amb el soft de la càmera.

T'han quedat molt be Catx. Pert cert he vist al foro que et nomenen a la revista Es Carrer per aquestes fotos, felicitats!.

Ah, he aconsenguit el programa Photomatix per fer HDR. He provat amb allò que té la nostra càmera de fer tres fotos amb tres llums i va de conya! A més les vaig fer sense tripode, res,de la taula i el programilla aquest las alinia si queden un poc diferents... el cordó del telefon sembla en relleu, una passada. Ja ho posaré al blog.

Salutt... (joeee, aqest teclat vafatal, sorry)

Catx dijo...

Hola Gloria!! Tks per es comentaris.

Dons el Photomatix per fer HDR ho he llegit a altes llocs pero encara no mi he posat. Aquestes setmanes anam a tope a la feina i arrib a casa i poc mi pos devant el pc, avam si la setmana q ve puc provarho.

Ja ens veim Gloria!!!

ADMIN dijo...

Hola, una pregunta Catx, te compraste al final el anillo adaptador LA-DC58H? Vale cualquier objetivo de la EOS para la G9. Es que yo tengo la G9 y queria añadirle el objetivo CANON 70-300mm para EOS.

Catx dijo...

Hola alb, al final no, lo dejé para más adelante, aunque la verdad, tengo mono de gran angular jejeje, ya que para mi antigua sony w1 tenia una lente gran angular, pero bueno, todo llegará ;)

lo q no sabia es q se pudieran acoplar los objetivos eos!!! Puedes darme algún link dnd saber mas info? mas q nada por curiosidad, ya q he buscado y no encuentro nada sobre g9 + eos

Mira este blog donde acopla el DC58H + un HAMA 58-52 para usar sus antiguos objetivos.

http://gn9u.blogspot.com/2007/10/g-9-dc58h-hama-58-52rainox-dcr5000.html