lunes, 14 de enero de 2008

Anochece en el puerto de Mahón

Después de ir a Favaritx, aprovechamos para realizar unas fotillos al puerto de Mahón, que una vez cae la noche y se ilumina, tiene un aspecto muy diferente al que tiene durante el dia. Y como no, la Luna nos acompaño durante los últimos instantes del dia.

4 comentarios:

Fran González dijo...

Muy bien esas fotos de Favaritx!! y el puerto, te ha quedado también muy bien!
saludos!

Gloria Álvarez dijo...

Catx porfa, perquè no poses al post com has fet la captura? perquè t'ha sortit molt nítida i amb uns colors molts macos.... suposo que també amb tripode i temps no?. és que això m'ajudaria a mi. Jo del que diguin com fan amb les reflez no m'en refio ja que és una altra historia.

Catx dijo...

Gracies Fran per els comentaris!! :)

Paixa Gloria, donç com has dit, tripode, temps i un poc de postprocesat amb photoshop q no li fa mal ;P

Sa veritat, ha estat d'es primers dies q he surtit amb sa G9 en plan "serio" per provar coses i estic bastant setisfet. Per començar, configurar q dispari amb RAW (tb pots fer q façi RAW+JPG a la vegada, lo q facilita la cosa a l'hora de revisar ses fotos amb es pc). Son molt novato amb això encara, pero vaig provant coses fins q veig quin sistema es mes efectiu (+/-), q no vol dir q sigui el mes correcte.

Un cop has fet les fotos amb RAW, com he dit amb tripode (i q es vent no te jugui una mala pasada... arg!!! culpa des vent moltes han surtit un poc mogudes) donç obres es raw amb es PS i al primer procesat, vaig jugant per resaltar lo q m'interesa, i hi ha una opcio q es "claridad" o "nitidez" (ara no ho tenc devant), q va molt be per definir millor la foto. A mes, un cop ja l'has oberta amb es PS, tambe li pots aplicar un filtro "enfocar" o "enfocar mas" pero sense pasarte, ja q si nos es pixela molt. No se, aixo es lo q he probat i +/- funciona :) La config de la camara per ses fotos de l'aigua amb ses pedres +/- las tirava a 1,5" o 2" i F8.0 q si no me quedaven molt blanques per la llum q entrava. A mes, he aplicat el filtro ND q du la camara per evitar tanta entrada de llum. No se, provant cosetes jejeje.

Esper q t'hagi ajudat com a novato q soc amb aixo. Ens veim Gloria!!

Gloria Álvarez dijo...

Gràcies Catx, prenc nota, al foro he comentat un poc d' això i del ND i coses que he trobat jo, que segur ja ho deus saber.