lunes, 24 de marzo de 2008

Excursión a Santa Agueda (2) : color en el camino

A parte de fotografiar los restos del castillo y sus alrededores, no he podido evitar captar aquellas gotas de color que nos brinda la naturaleza.





15 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt bones, ma'agrada com t'han quedat aquests primers plans de flors. Molts bons colors !!

Ses de sa primera tongada que has penjat també estan guay. Molt bona feina en el processat per zones (no?).

Gloria Álvarez dijo...

Que xules t'han quedat... (esa canon, esa canon, jejeje). La primera flor jo també la tinc (i molts en sembla), però la perspectiva amb la calçada romana és molt bona.

Las vistas fabuloses, jo encara no he pogut visualitzar les meves pero no crec que me quedin així de be, potser a partir de les vostres indicaciones, nosep. La de l'arbre m'encanta. I les que has penjat al foro molt guais, me les he guardat que tinc por que desapareguin d'allà, no seria la primera vegada.

Ens veiem.

Fran González dijo...

Es curiòs com cadascú es fixa en una cosa diferent, havent estat tots al mateix lloc. Fins i tot una flor, vista de diferents punts de vista.
Molt bones ses fotos!
salut!

Catx dijo...

Buenas a tots! Gracies per els comentaris :)

Si Joan, hi ha un poc de proccesat per zones i previament un HDR de 3 imatges. La cuestio es provar cosetes, i si queden +/- be donç millor jejeje ;)

Buenas Gloria, a veure aquestes fotos q fa sa G9. Cada cop estic mes content al veure el tractament q li done a les imatges, i el raw es IM-PECIONANTE ;) Ens veim!

Saludos Fran! si , esto es lo bueno de las salidas, q cada uno ve las cosas desde su punto de vista y le da su toque personal. Creo q entre todos no dejamos ningun cm de la montañita sin fotografiar jejeje Nos vemosss pañero de acuarios! ;)

Danimenorca dijo...

joer catx, mejoras a marchas forzadas, muy bonitas las fotos y mucha envidia (de la sana) por no haber podido venir...bueno mañana me contais...enhorabuena y saludos

JAUME TIMONER dijo...

Preciosa sa teva web. Impressionants ses fotos, com maravellosa i impressionant, fascinant es sa nostra terra. Menorca es un sentiment que es duu al cor. Encara que visc a Mallorca no he perdut ni una mica el meu rallar menorquí i la meva estima per ca meva, que está aquí.
Enhorabona a l'Associació de Phtobloggers.
Posaré un enllaç si m'ho permets.
Salut



NOTA: Ja m'explicarás com modificar l'imatge del meu blog .... jeje

Catx dijo...

Paixa Dani!! ya ves jejeje se hace lo q se puede, "apuntar y disparar" (y disparar muchoooo... ;p A ver si la próxima te puedes venir, q t'hem anyorat jejeje.

Hola Jaume, gracies per visitar el meu blog, m'alegra q t'agradi. Lo del link, supos q la gent estarà encantada q ens linketgis :) Ens veim!!

Carol López dijo...

Enhorabona Catx per ses fotos, cada vegada son millors.
Disabte vam xalar molt, tot i ses gotes que vam emparar, esper repetir prest.

Anónimo dijo...

He posat dos fotos teves, amb un enllaç i una recomenació per visitar el teu blog a la meva darrera entrada, esper que no t'importi.
Salut des de Ciutat

Unknown dijo...

Catx, poc me pensava que fossis tu! en Diego m'ho acaba de xivar, supos que tu saps qui som jo.

Anónimo dijo...

Molt bones les fotos.

Catx estàs afegit a la entrada de reaccions a Blogtecnia, aquesta llista es la meva forma de celebrar el aniversari del blog en espanyol, per tots aquells que m'han enllaçat, gràcies.

Salut,

Blogtecnia

nieves dijo...

Es un privilegio la contemplación de tus fotografías y tus macros. El lugar, para alguien que sepa manejar una cámara como es tu caso, habrá sido un disfrute, pues presenta multitud de oportunidades. Enhorabuena, por tus resultados.

Catx dijo...

Buenas a tots!

Carol, gracies! sa veritat, poc a poc me vaig fixant amb coses q abans no tenia amb conte. I com a mi m'agrada, a poc a poc i amb bones ;)

Hola "anonimo" Gracies per el link ¿quina web tens? no la veig, ja me dius :)

Ana!!!! joer, ara veig qui ets!!! jojojo no ho sabia, q tal tot??? avam si coincidim a una excu-photo d'aquestes :) Vagi be!!! (per cert... a quin Diego te refereixes?...)

Carlos Soler, moltes gracies per el link, crec q el teu portal es una bona font d'informacio a tenir amb conte.

Hola Nieves, me alegra q disfrutes con mis fotos. Un placer ver tu visita.

Nos vemos gente!!!!

Moises dijo...

oe oe oe oe ja tenc adsl a ca meva, jajaja, menus d'un mes i "wala" ups.. perdo, molt bones fotos, aquesta darrera, sa de sa flor, m'encanta!! si que t'ho tenies ben callat ont era aquesta flor, perque jo no la vaig veure, jajaja; ja veig que encara t'agaden es macros, jajaja fins dilluns al "curru" i pensa a posar-te es traje i sa corbata i unes sabatetes ben mones.

Catx dijo...

Paixa "cobarde"!!! Ja pots tenir sa dossis diaria de ADSL!! jejeje Ens veim!!