domingo, 4 de mayo de 2008

Mi colaboración en Es Diari Menorca : Culturàlia - 04/05/08

Los miembros del foro de Photobloggers Menorca estamos colaborando cada Domingo con Es Diari Menorca publicando una foto en el suplemento "Culturàlia", y hoy me ha tocado a mi :) Aquí teneis la foto y el texto que he aportado. Espero que os guste.



" D'un altre món

El meu pare sempre me va ensenyar a apreciar les petites coses que ens ofereix la naturalesa. Coses que de vegades, a simple vista passen desapercebudes, ja sigui pel seu reduït tamany, perquè succeeixen en un instant casi inapreciable, o pel ritme de vida que duim.
Però avui en dia, gràcies als avanços de la tecnologia, entre ells la fotografia digital (i un poc de paciència), està a l'abast de qualsevol persona el poder captar aquets moments màgics que de vegades semblen d'un altre món.
Amb la fotografia, a part d'immortalitzar llocs d'un viatge, un sopar d'amics o una mirada hipnotitzadora, podem congelar totes aquestes meravelles de la naturalesa i compartir-les amb tot el món gràcies a Internet i els blogs.
"


Y aquí teneis el escaneo de la publicación (cortesía de Carol, desde el foro de Phobloggers Menorca).



Nada más. Un saludo a todos!!!

8 comentarios:

Conso Triay Coll dijo...

Enhorabona per sa foto!! I per surtir per es diari!
Sa foto és una passada!
Salut!

Anónimo dijo...

Te deix es comentari aqui en vers del foro, és igual.
Me va agradar moltissim es texte i sa fotografia. Sa veritat es que vaig disfrutar ahir quan la vaig veure al diari i vaig llegir lo que l´acompanyava.

Salutacions.

Gloria Álvarez dijo...

Qué guay. Jo vaig saber que els poriols (aqui marietes) volaven de ben gran. Només una coseta li trovo: li falta el color verd per algun lloc, ja se que no podies pintar-te el dit però una fulla o algo. Ja saps que el verd és el oposat el roig i dóna a les imatges (foto o pintura) una armonia. Però és dir un qué.. m'encanta.

Anónimo dijo...

M'encanta!!
m'agradat moltissim s'escrit... preciós, però aquestes paraul.les només poden sortir d'una bona persona, i aquesta persona ets tu!!

S'ha foto es preciosa!!!

Esper que na Irene i es petit vagi be. Dona-lis mil besitos de part nostra i un altre per tu claro!!

Vanessa

Danimenorca dijo...

tu si que estas hecho un bicho, gran foto, y enhorabuena por tu publicacion en el diario.
Un abrazo

enric dijo...

Molt opurtuna la presa a punt de volar i un detall extraordinari del conjunt.
Ah! ja saps que són lluitadores contra algunes de les plagues dels camps? És un insecticida ecològic.
Salut

Catx dijo...

Hola a todos! Gracias por los comentarios. Me alegra q haya gustado tanto la foto como el texto. No sabeis la de tomas q tuve q hacer hasta pillar a esta pequeña en esa posición.

Nos vemos y gracias a todos d nuevo.

Biel Pons dijo...

Maravillosa foto y precioso el comentario que la acompaña.